Támogatóink - linkek

Támogass minket

az APEH SZJA 1 % felajánlásával!

Adószámunk:
18052909-1-41

 

Táncpaletta a 16. kerületben – Hét stílus 09.21-től – AJÁNDÉKOKKAL

2015. szeptember 3.

tánc

Szeptember 21-én indulnak új tanfolyamaink pesti központunkban (16. kerület Veres Péter út 5)! Folyamatosan lehet csatlakozni, óráinkra nem kell partnert hozni.

ELSŐ ÓRÁK INGYENESEK, PRÓBÁLJ KI TÖBB STÍLUST!

HA 2015.09.20-ig MEGVÁSÁRLOD BÉRLETED, AJÁNDÉKUNK EGY INGYENES SZÉPSÉG PARTY és 10 % KEDVEZMÉNY A BÉRLET ÁRÁBÓL

Ifjúsági és felnőtt társastánc – Hétfőn 19:00 órától, Kedden 19:30-tól

Erre az órára várjuk, akik szeretnék megtanulni a különböző táncok alaplépéseit, de azokat is, akik esküvőjükre készülnek, vagy épp a versenytánc felé kacsintgatnának később.

Latin lányformáció – Kedd és Csütörtök 17:30-tól

Latin pezsgés, izgalmas koreográfiák és pörgős zenék. Ha szereted a latin zenéket, ha meghallasz egy jó számot már táncolsz – köztünk a helyed. Hobby, fellépő és versenyszint? Te döntöd el, hogy melyiket szeretnéd!

Gyermektánc – Kedd és Csütörtök 18:30-tól

A különböző latin táncok alapjai a kezdő szinttől a versenyző szintig 7 és 12 éves kor között. A tánc nemcsak lépések unalmas halmaza. Szórakozás, mozgásfejlesztés és játék. Gyere el és tapasztald meg!

Senior tánc – Szerda és Péntek 10:00 órától

Latin- standard és divattáncok szólóban és párosan. Legyél tagja egy vidám közösségnek, amely felhőtlenül élvezi a mozgás örömét!

SALSA – Csütörtök 18:30-tól

Egy fűszeres, ötletes, könnyed mozgásvilág. Kavargó, könnyed, bulis  stílus Ha szereted a latin bulikat, akkor ne habozz! Gyere el, cipőt fel és kezdődhet a pörgés!

KIZOMBA – Csütörtök 19:30-tól

Ha igazán a párodra szeretnél koncentrálni! Bensőséges, sodró zene és tánc. A mozgás szépsége, harmóniája mellett a pároddal is jobban megismerhetitek egymást.

LADY STYLE – latin táncok nőknek – Szombat 13:00 órától

Egy nőknek szóló óratípus. Segít, hogy jobban kifejezd, megéld és megismerd magad, hogy fejleszd tudatosságod. Egy igazán jó táncban a lelkünk is fejlődik. Tanulj érdekes, fantáziadús koreográfiákat, élvezd a jó zenéket a mozgást!

 

 

Szólj hozzá

A hozzászólás elküldése előtt oldja meg az alábbi feladatot (a spamküldő robotok miatt van erre szükség)


6 + kilenc =