Támogatóink - linkek

Támogass minket

az APEH SZJA 1 % felajánlásával!

Adószámunk:
18052909-1-41

 

Óratípusok

Tánctanfolyam

A tánc, a mozgás szórakozás, kellemes időtöltés és igényes hobby.

Tanfolyamunkon megtanítjuk a klasszikus táncok alaplépéseit. Hasznos és élvezetes azoknak, aki tudásukat szeretnék gyarapítani, s az első lépcsőfok azok számára, akik többre – a versenytánc világába – vágynak.

Programunkban szereplő táncok:

Standard – európai táncok – angol keringő, tangó, bécsi keringő, foxtrott
Latin-amerikai táncok – cha.cha-cha, samba, rumba, jive
Divattáncok – salsa, mambó, twist – stb.

Aerobik

Kondicionális képességeket fejlesztő óra. Fokozza az edzettséget, a közérzet javítására is alkalmas. Keretében állóképességet, erőt fejlesztünk elsősorban. Ugyanakkor gyakorlatai jelentős hatással vannak a táncosok számára alapvető gyorsaság, esztétikus tartás és a jól irányított mozgás megteremtésében. Alakformáló gyakorlatokkal a test esztétikáját javítja. Nyújtó, lazító hatású gyakorlatai pedig a test rugalmasságára vannak pozitív hatással.

Versenytánc – Közösóra

Versenyzők számára hasznosítható foglalkozás. Az óra keretében egy-egy tánc kiemelt alapfiguráinak részletes technikai elemzését végezzük el. Az általános elemektől a legapróbb részletekig segítünk feldolgozni sportágunk gazdag tudásanyagát. A versenyekre való felkészülés fontos, nélkülözhetetlen eleme.

Versenytánc – Kondiedzés

Egy óra, ami segít kialakítani a versenyzéshez szükséges fizikumot. A párok versenyt imitáló, extrém terhelési helyzetben táncolhatják végig koreográfiáikat.