Támogatóink - linkek

Támogass minket

az APEH SZJA 1 % felajánlásával!

Adószámunk:
18052909-1-41

 

Érdekességek: Péter

1973-tól tíz éven keresztül versenyszerűen sportoltam az Újpesti Dózsa majd a Budapesti Honvéd színeiben. Úszóként Delfin korosztályban bajnokságot nyertem, öttusázóként csapatbajnoki harmadik helyezés volt legjobb eredményem.

Táncos pályafutásom azzal kezdődött, hogy Haláltánc címen írtam egy két felvonásos táncdrámát. A darab egy amatőr színjátszó-találkozón országos díjat nyert.

1985-ben az Országos Szórakoztató Központ Akrobatikus Revütáncos Képzőjének lettem a diákja, 1988-ban fejeztem be ezt az iskolát. Közben táncszínházat hoztam létre LARST néven.

1986 – Csapatomat zenés színházzá alakítottam át. A Sztárcsinálók című rock- operát állítottam színpadra. Ezzel a produkcióval – amit rendeztem, koreografáltam és egyik főszerepét is játszottam -, a Rock Színház elő csapataként léptünk a közönség elé.

1987 – A Pesti Műsor és a Petőfi Csarnok által meghirdetett Csillag születik tehetségkutató énekversenyen 189 induló közül az 5. helyet szereztem meg.

1988 – Szólistaként, kis csapattal folytattam énekesi pályám, egy amatőr versenyen előadói díjat nyertünk.

1989 – Dalszövegíró versenyt nyertem, amit Szikora Róbert hirdetett meg. Írtam egy történetet “Az idő kövei” címen. Ezzel képregény-novellaírói pályázaton szereztem első helyezést.

1991 – A Nemzeti Sport novellaírói pályázatán lettem díjazott.

1996 – Az év legjobb folk-rock zenekarának választott ELON együttes lemezén jelent meg egy dalszövegem. A “Rejtély” című dal hosszú ideig volt hallható a kereskedelmi rádiók műsorában.

2001-ben előadója voltam az I. Profi Táncszemináriumnak, amin oktatóknak tartottam előadást a nevelés és pontozás szempontrendszeréről.

2006-ban pontozóbíróknak tartottam képzést. A képzés sikere után a pontozóbírók szervezetének elnökévé választottak.

1217-Előadáson

2012-ben Az MLSZ menedzser – futballvezetői képzésén szereztem diplomát. Ugyanebben az évben egyik alapítója és technikai vezetője lettem a Pro Talentum Sportegyesületnek, amely utánpótlás futballal foglalkozik.