Támogatóink - linkek

Támogass minket

az APEH SZJA 1 % felajánlásával!

Adószámunk:
18052909-1-41

 

Bolero eredmény ranglista

Bolero eredmény ranglista

Ezen az oldalon megismerkedhetsz a legjobb táncosaink nevével és eredményeik összefoglalását is láthatod. A ranglistán kizárólag saját nevelésű kettősök kaptak helyet. A helyezések összehasonlításából egy ranglista jött létre. Narancs színű betűvel jelöltük azokat a párokat, akiknek még van esélyük előrelépni a BOLERO táncosainak rangsorában.

A statisztika minden olyan hazai versenyt tartalmaz, ahol az adott páros saját osztályában versenyzett. Ez a ranglista jelenleg annak a 80 párnak a BOLERO Táncsport Egyesület színeiben elért eredményeit foglalja össze két táblázatban, akik dobogós helyezést szereztek.

A teljes rangsorban 133 kettős szerepel. A rangsorban a klub vezetőinek a Bolero színeiben elért eredményei is láthatók, a korábbiak természetesen nem.

Az első táblázatban 60 olyan páros nevét olvashatod, akik legalább egy győzelmet szereztek. A rangsorból kimaradtak a 2005 előtti oktatók, akik pályafutásuk másik jelentős részében nem a Bolero TSE versenyzői voltak, emiatt eredményranglistájuk nem teljes.

A második táblázat a dobogós helyezéseket elért tanítványainkat rangsorolja.

A táblázatok a csatolt dokumentumok között találhatók:

Eredményranglista